Varen


RONDVAARTEN

Wij regelen graag een rondvaart voor via Rederij de Cascade. Dit is mogelijk van mei tot oktober in het weekend en in juli en augustus zelfs dagelijks.
Mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Desgewenst te combineren met een lekkere lunch of diner op ons terras.
Informeer naar de mogelijkheden:  0475-561670

SLOEPVERHUUR

Onze droomsloepen boekt u online via deze link: 

Wandelen

De wandelaars komen royaal aan hun trekken. Gasterie De Knip is het startpunt van wandelroute 504 uit de Wandelgids Zuid-Limburg. Bovendien loopt ook de Knooppuntenwandelroute langs ons terras. Daarnaast hebben diverse eigen wandelroutes varierend van 5 tot 20 km in en om Wessem.
Er is volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Klik hieronder op een van de wandelroutes.

 Wandelen in Wessem, Maasbracht-Beek en Heel

Wandelen van Wessem naar Thorn

Rondje wandelen bij Wessem

Fietsen

Er passeren diverse fietsroutes onze Gasterie zodat deze kan dienen als uitvalsbasis voor een gezellige fietstocht door Midden-Limburg en of delen van Belgisch Limburg. Voor meer info klik op onderstaande linken:

Puzzelproeverij

Wat is een Puzzelproeverij?

Escaperooms zijn tegenwoordig overal te vinden. Mensen vinden het leuk om puzzels/raadsels op te lossen in groepsverband. Dineren hoort vaak ook bij een uitje, dus daarom hebben wij deze 2 zaken gecombineerd in de vorm van een ‘Puzzel Proeverij’.

Het is een diner in de vorm van drie gangen waarbij iedere gang wordt voorafgegaan door een puzzel die opgelost moet worden voordat je je eten krijgt.

Meer weten? Vraag de bediening.

Reserveren kan via 0475 – 561 670

of online op www.puzzelproeverij.nl